Γενικά

H ιστοσελίδα kalaitzakis-tools.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της ατομικής εμπορικής επιχείρησης με επωνυμία: ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜ. , επάγγελμα: ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ – ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ – ΣΙΔΗΡΙΚΩΝ. Εφεξής και για λόγους συντομίας καλείται “εταιρία”.

Τηλέφωνο: 2834022181 email: info@kalaitzakis-tools.gr

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στον ιστότοπο μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος kalaitzakis-tools.gr. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στον παραπάνω ιστότοπο συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

O κάτοχος της ιστοσελίδας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών. Αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό της τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής. Επίσης ουδεμία ευθύνη φέρουμε για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται.

Διαθεσιμότητα

Ανάμεσα στα προϊόντα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει η πιθανότητα κάποιο να έχει εξαντληθεί και να μην έχει ενημερωθεί η ιστοσελίδα για την έλλειψή του. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα η κατασκευάστρια εταιρία να έχει αλλάξει ή καταργήσει προιόν, ή προδιαγραφές προιόντων και να μην εχουν προλάβει να ανανεωθούν στην ιστοσελίδα μας. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές και για όλες τις εναλλακτικές λύσεις που θα μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Υποχρεώσεις του χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας kalaitzakis-tools.gr αποδέχονται ότι δεν θα τη χρησιμοποιήσουν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

Αναγνώριση πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο κωδικός εισόδου (e-mail ή username) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας τους ή διαρροής τους θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς δεν ευθυνόμαστε για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

 

Απόρρητο συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Για όλες τις πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή / μέλος έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας. Στην περίπτωση που χρησιμοποιούμε τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων μας, φροντίζουμε για την εξασφάλιση του απορρήτου.

 

Ασφάλεια συναλλαγών

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, κάνοντας χρήση των πιο σύγχρονων και προηγμένων μεθόδων, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

 

Επεξήγηση τρόπου λειτουργίας HTTPS & SSL

To kalaitzakis-tools.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο HTTPS και έγκυρο πιστοποιητικό ασφάλειας SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη διαμεταγωγή τους μέσω του Internet. Το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την ασφαλή λειτουργία δικτυακών τόπων (websites) και για την κρυπτογράφηση των στοιχείων μεταξύ των προγραμμάτων περιήγησης (web browsers) και των διακομιστών (web servers). Επιπλέον, μία κρυπτογραφημένη επικοινωνία μέσω πρωτοκόλλου HTTPS με χρήση ενός έγκυρου πιστοποιητικού SSL εξασφαλίζει την ακεραιότητα των δεδομένων, καθώς προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη διαμεταγωγή τους.

 

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Στην περίπτωση πληρωμής με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα ο χρήστης καλείται να βάλει τα στοιχεία της πιστωτικής (ή χρεωστικής) του κάρτας σε μια ασφαλή φόρμα. Η φόρμα αυτή, ναι μεν εμφανίζεται σε ένα παράθυρο διαλόγου (modal window) εντός του καταστήματος μας και πάνω από τη σελίδα αγοράς (checkout), εντούτοις το περιεχόμενο του παραθύρου και τα πεδία της φόρμας παρέχονται από την συνεργαζόμενη με το κατάστημα μας τράπεζα, η οποία είναι η Εθνική Τράπεζα.

Στο παρελθόν οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας πραγματοποιούνταν στο περιβάλλον της τράπεζας και ο χρήστης μεταφέρονταν εκεί (redirection) με σκοπό να εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του. Μετά την συναλλαγή ο χρήστης μεταφέρονταν πίσω στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου λάμβανε επιβεβαιωτικό λήψης της παραγγελίας. Αυτό έχει αλλάξει πλέον και χάρη στη νέα λειτουργία “Hosted Payments” της Εθνικής Τράπεζας και το e-Simplify, η διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας είναι πλήρως ενσωματωμένη στη σελίδα του εμπόρου, και βεβαίως συμμορφώνεται προς τα ενημερωμένα πρότυπα PCI.

Τέλος, τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή prepaid κάρτας που θα χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή της παραγγελίας, δεν μας γνωστοποιούνται και δεν τηρούνται στην εταιρία μας, καθώς ούτε καν εισάγονται αυτά στη δική μας ιστοσελίδα kalaitzakis-tools.gr. Έτσι λοιπόν, αν επιλέξετε στη σελίδα “Αγοράς” (checkout) την πληρωμή μέσω Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα, τότε θα πρέπει να δείτε την εικόνα που βλέπετε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης (screenshot).

Μετάβαση στο περιεχόμενο