Πληρωμή παραγγελίας

Στην εταιρία μας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα το αγοραστικό μας κοινό. Ως εκ τούτου έχουμε συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους πληρωμής, μεταξύ των οποίων και η πληρωμή  με δυνατότητα χρήσης οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας. Κάποιοι τρόποι πληρωμής ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, καθώς αυτοί είναι εξαρτώμενοι από τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε.

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους παρακάτω τρόπους πληρωμής και τους περιορισμούς που ενδέχεται να έχουν αυτοί.

Αντικαταβολή

Επιλέγοντας πληρωμή με αντικαταβολή, μπορειτε να πληρώσετε όλο το ποσό της παραγγελίας σας μαζί και με τα μεταφορικά, κατά την παραλαβή της παραγγελία σας από τον courier. Σε αυτή την περίπτωση η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2,50€ (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες εως 150€.

Κατάθεση σε τράπεζα

Αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, στη σελίδα “Αγοράς” (checkout) , επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση“.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας.

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Αριθμός λογ/μού: 456/40073016

ΙΒΑΝ: GR81 0110 4560 0000 4564 0073 016

Δικαιούοχος: ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Στο κατάστημα μας δεχόμαστε πιστωτικέςχρεωστικές ή prepaid κάρτες VISAMASTERCARD & MAESTRO οποιασδήποτε τράπεζας.

Στο φυσικό κατάστημα

Στην περίπτωση πληρωμής στο φυσικό μας κατάστημα, η χρέωση γίνεται με τη χρήση POS και είναι απαραίτητο να έχετε την κάρτα μαζί σας, κατά τη συναλλαγή ή εναλλακτικά με μετρητά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο