Παράδοση & αποστολή

Στην εταιρία μας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα το αγοραστικό μας κοινό. Ως εκ τούτου έχουμε συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους αποστολής και παράδοσης των προϊόντων μας, μεταξύ των οποίων και η δωρεάν μεταφορά με ίδια μέσα. Κάποιοι τρόποι αποστολής ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, είτε λόγω του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας, είτε λόγω της περιοχής σας, είτε λόγω της φύσης των προϊόντων που επιλέγετε (π.χ. ογκώδη αντικείμενα).

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους παρακάτω τρόπους αποστολής και τους περιορισμούς που ενδέχεται να έχουν αυτοί.

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις αγορές σας από το κατάστημά μας στο Πέραμα Μυλοποτάμου από Δευτέρα έως και Παρασκεύη 07:30 – 20:00.Σάββατο 07:30-14:30

Αποστολή με courier

Αρκετά από τα προϊόντα μας, αποστέλλονται με την ταχυμεταφορική εταιρία Γενική Ταχυδρομική.

Με την Γενική Ταχυδρομική, η παραγγελία σας θα παραδοθεί κατευθείαν στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. 

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους, όπως ορίζεται από το σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών (IATA).

Η χρέωση των μεταφορικών για δέματα μεχρι 5 κιλά ειναι 5€.

Για κάθε επιπλέον κιλό μέχρι τα 9 κιλά χρεώνεστε με 1€.

Με πρακτορείο μεταφορών

Σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρίες ή με πρακτορεία μεταφορών, αναλαμβάνουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας έως την πόλη που μας έχετε ορίσει, και την παραλαμβάνετε εσείς από τα γραφεία της μεταφορικής.

Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δεν είναι εφικτό (απομακρυσμένες περιοχές, μικρές πόλεις ή χωριά, πόλεις εκτός δικτύου παράδοσης, κλπ.). Τότε στέλνουμε την παραγγελία σας στα γραφεία της μεταφορικής, στην πιο κοντινή πόλη της περιοχής σας που υπάρχει στο δίκτυο παράδοσης, από όπου και θα την παραλάβετε.

Τα έξοδα αποστολής εμφανίζονται και συνυπολογίζονται στο δεύτερο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας . Σε αυτή τη περίπτωση ΔΕΝ ισχύει η αντικαταβολή.

Άλλοι τρόποι αποστολής

Εάν για κάποιο λόγο δεν σας εξυπηρετεί κανένας από τους παραπάνω τρόπους αποστολής, επικοινωνήστε με το κατάστημά μας για να βρούμε μαζί τον ιδανικό τρόπο παράδοσης των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο