Συχνές Ερωτήσεις

Αφού επιλέξετε και δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν τα προσθέτετε στο καλάθι. Για να δείτε το καλάθι σας και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας πατήστε πάνω δεξιά στο εικονίδιο του καλαθιού μέχρι να εμφανιστεί μια μικρή προεπισκόπηση της παραγγελίας σας και πατάτε το βελάκι ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ή ΤΑΜΕΙΟ.

 Έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας είτε ως επισκέπτης συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία που ζητούνται, είτε εάν έχετε λογαριασμό μέσω αυτού απλά βάζοντας το email και το συνθηματικό σας πατώντας στο ΣΥΝΔΕΣΗ. 

Αν θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό κάντε κλικ στο κουτάκι ΕΓΓΡΑΦΗ στο τέλος των πεδίων που πρέπει να συμπληρωθούν. Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης, όπως θα σας ζητηθούν. 

Επιλέξτε τον τρόπο αποστολής και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε κάνοντας ”κλικ” στο λευκό κουτάκι που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μέθοδο αποστολής και πληρωμής, αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.

Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε ένα μήνυμα στην οθόνη σας που θα σας δίνει τον κωδικό της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώνει για την διεύθυνση του email όπου θα σας σταλεί μια προεπισκόπηση της παραγγελίας που μόλις κάνατε.

Στην περίπτωση που η παράδοση έχει καθυστερήσει παραπάνω από το αναμενόμενο διάστημα που ορίζεται θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο info@kalaitzakis-tools.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 28340 22181 και θα προχωρήσουμε στην επίλυση του προβλήματος.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

  • μέσω τηλεφώνου στο 28340 22181
  • μέσω e-mail info@kalaitzakis-tools.gr

Μπορείτε να αφαιρέσετε κάτι από την παραγγελία σας μόνο μέσω τηλεφώνου στο 28340 22181 ή email  info@kalaitzakis-tools.gr

Θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή παραγγελία ή να προσθέσετε κάποιο προϊόν μέσω τηλεφώνου 28340 22181 ή email info@kalaitzakis-tools.gr

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόνο μέσω τηλεφώνου στο 28340 22181 εφόσον δεν έχει φύγει ακόμη από εμάς. Σε περίπτωση που έχει φύγει και δεν θέλετε να παραλάβετε σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντος αλλά θα χρεωθείτε τα μεταφορικά.

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση. Μπορείτε να γυρίσετε πίσω το προϊόν με την ίδια κούριερ που παραλάβατε, φυσικά με χρέωση δική μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο